Husebyveien 8, 2020 Skedsmokorset

Tlf; 64 83 07 70 Mail; post@vixan.no

Arbeidsklær og profiltøy

Arbeidsklær:

Vi har en glede av å presentere et bredt sortiment av arbeidstøy. Med på laget har vi anerkjente                                                                                                                                                    produsenter som Snickers og Jobman. Dette gir oss en trygget for vi at skal kunne tilfredstille                                                                                                                                                        dine behov som kunde.

Snickers produserer og leverer arbeidsklær til håndverkere og servicearbeidere.                                                                                                                                                                                                                                                                                    Våre produkter er kjent for sin kvalitet, funksjon og nyvinnende løsninger. Selskapet ble grunnlagt i                                                                                                                                         Sverige i 1975 og har siden startet hatt en så kraftig vekst at Snickers Workwear er et av Europas                                                                                                                                      ledende varemerker innen arbeidsklær med representasjon i 15 land.

Tanken bak Snickers Workwear er fortsatt den samme som da selskapet ble stiftet. Snickers                                                                                                                                                           Workwear har alltid løst funksjonelle problemer for profesjonelle behov. En kombinasjon av                                                                                                                                             profesjonell fagkunnskap og yrkesstolthet og selvfølelse.

 

Alle Jobman produkter gjennomgår grundig testing i det beste testlabberatoriet                                                                                                                                      som finnes. Det er når de riktige arbeiderne benytter klærne at vi virkelig ser hva som fungerer og hva                                                                                                                                           som ikke fungerer. Materialet tester vi i labbmiljø, men funksjonalitet kan bare testes i virkeligheten. Når                                                                                                                                      du tar på deg et nytt plagg fra Jobman kan du være sikker på at kvaliteten og funksjonen er bra.

 

Profiltøy:

Vår forretningside bygger på at vi skal tilby profilklær av høy kvalitet til bedrifter og organisasjoner som                                                                                                                                         vil forsterke sin profil og skape en sterkere samhørighet.

Vi tilbyr kolleksjoner under fem varemerker; Clique med basisplagg i et bredt fargespekter, New Wave                                                                                                                                     med litt mer businesspregede klær, Grizzly med en litt høyere grad av mote samt et bredt utvalg av bager                                                                                                                                   og vesker, Seger med sokker og luer, og Cottover med frotté til de fleste behov.

Behovet for profilklær er svært forskjellig mellom ulike bedrifter og organisasjoner. Vixan gir store muligheter                                                                                                                                  for å skape en unik profil gjennom å tilby funksjonelle og formålsvennlige klær i mange modeller og farger.                                                                                                                                  Når vi tar frem nye plagg tenker vi hele tiden på at det er nettopp profilklær vi lager.

Logoer skal synes og fargene skal være enkle å kombinere. Vi legger ned tid i de små, små detaljene som                                                                                                                           skiller gode profilklær fra motparten.

Noen viktige argument.
Vixan tilbyr deg velkjente og framgangsrike varemerker fra bransjen. Det som først og fremst skiller                                                                                                                                                 våre produkter fra mange andre leverandører er at vi har et bredt utvalg av både formelle og uformelle                                                                                                                                    plagg, og at de finnes i en mengde farger. Plaggene kan lett kombineres med hverandre og klærne har                                                                                                                                meget god kvalitet. Bruksområdene og argumentene for å satse på profilklær er mange.

Her følger noen:

Busines                                                                                                                                                                                                                                                                                                          - Du øker bedriftens image                                                                                                                                                                                        
- Du forsterker lagfølelsen
- Du viser tilhørighet
- Du skaper en helhetlig profil blant ansatte

Personalbutikk
- Formål
- Service
- Lønnsomhet
- Skape tilhørighet

Kampanjer
- Du er synlig
- Du støtter nytteverdien av et produkt
- Du skaper en høyere image
- Du får en "levende" annonse

Give aways
- Du øker markedsføringen
- Du styrker relasjoner
- Du støtter nytteverdien av et produkt

Personalklær
- Du skaper lagfølelse
- De ansatte viser tilhørighet
- De ansatte er reklamebærere

Sponsing
- Du skaper en høy grad av synlighet
- Du skaper en helhetlig profil
- Du har en lav eksponeringskostnad                                                                                                                                                                       

 

Våre samarbeidspartnere:

Linker

                                www.hhworkwear.com/nor

www.snickers.no
www.jobman.se

      http://www.hhworkwear.com/nor

www.newwave.no


Vixan ASTelefon: 64830770Nettstedskart